estudios.blogg.se

Barcelonabloggen

One sants

Kategori: Barcelona

Nu har jag bokat vandrarhem för de första dagarna på min andra sväng till Barcelona! Blev samma vandrarhem som i vintras, relativt billigt och om jag var nöjd med det i då borde jag trivas nu med. Konstigt att bo själv på vandrarhem dock, förra gången hade jag Emma med mig.. Men men, det blir nog kul, och har bara bokat tre dagar den här gången, förhoppningsvis hinner jag hitta ett mer långvarigt boende under den tiden. 
 

En Suecia

Kategori: Sverige

Jag är tillbaka i ett molnigt och kallt Sverige! Bloggen tar därför en paus fram tills jag åker iväg igen. ¡Hasta luego! Peace out.  
 

Más Barcelona

Kategori: Barcelona

Fick ett mail:
 
 
Har redan mailat tillbaka och tackat ja till platsen. Sverige får mig en månad, sedan blir det Barcelona och stränder och fruktaffärer och spanska och IS och allt som inte finns i Uppsala igen!

estamos en la playa

Kategori:

Hej! Ligger just nu på stranden i Badalona, staden precis bredvid Barcelona. Har precis tagit mitt första dopp i medelhavet på den här resan och vi konstaterade precis att Badalona var ett bra val, inga försäljare och mycket mycket mindre folk än alla barcelonastränderna. Restiden blev dessutom inte speciellt mycket längre för mig och Emma som bor i utkanten av Barcelona.